“Vi arbejder altid ud fra vores passion for biler, ærlighed og høje standard for kvalitet og service. Med vores garanti for gennemsigtighed kan vi sikre kunden en kompetent rådgivning, hvilket vi tror på skaber stor køreglæde.”

Hos CRONE|VOSS finder du Kim og Thomas der tilsammen har mere end 30 års erfaring inden for bilhandel. Vi har håndplukket de bedste biler på markedet og fra 1. April 2020 inviterer vi indenfor i Odenses nye store indendørs brugtvognscenter. Vi er et brugtvognscenter, hvor alle mærker vil være repræsenteret. Med vores store netværk på markedet, har vi et stærkt samarbejde med førende leasing- og finansieringsselskaber, og derved vil vi kunne tilbyde kunden en ekstraordinær køreglæde til Danmarks billigste priser.

Vi sælger ikke biler, vi ikke selv vil køre i. Derfor er det også nødvendigt at se ud over landets grænser, når den helt rigtige bil skal findes til kunden. Dette vil vi gøre med vores store netværk i blandt andet Tyskland.

Vores unikke netværk indenfor bilindustrien er årsagen til, at vi ofte går ind ad bagdøren hos autoriserede forhandlere, leasingselskaber, importører og auktionshuse. Det betyder at vi ofte kan håndplukke de bedste biler til vores kunder, med de mest attraktive priser.

Kommisionsbiler

Med vores indendørs faciliteter til vores kommisionsbiler, kan vi tilbyde vores kunder en mere attraktiv løsning på markedet. Samtidig kan vi med vores forhandlergaranti sikre køberen imod dyre reparationer, og derved fremstå mere attraktiv på markedet Hvilket i sidste ende, sikrer en højere salgspris for kunden.

Hos CRONE|VOSS er der plads til alle. Vi invitere hele familien indenfor og vores chill out-zone sikre, at selv børnene syntes at bilhandlen er en oplevelse. Vi sikre derfor at forældrene får tid til at kigge på biler, og ikke mindst ro til at få en professionel rådgivning, hvilket vi vægter højt hos CRONE|VOSS – Autotrading & Leasing.

Vi glæder os til at møde dig.