Kommisionsbiler

Sælg min bil

 

At sælge sin bil kan være en besværlig og langsommelig proces.

For hvad skal bilen koste? Og hvor og hvordan skal den sælges? Skal jeg bare tage imod det bud som forhandleren kom med? Skal jeg selv prøve at sælge bilen privat? Hvordan sikrer jeg mig at jeg får mine penge fra køberen?

Hos Crone|Voss Autotrading & Leasing kan vi hjælper vi dig med at sælge din bil via vores kommissionssalg!

Ved kommissionssalg tager vi os af alt besværet!

Vi sørger for at bilen altid står skarpt. Vi tager os af prissætningen, så DU får den bedste pris for DIN bil, vi står for alt annoncering på alle relevante medier og platforme, vi tager os af alle kundehenvendelser og fremvisninger af bilen, indtil den rette køber til din bil er fundet.

Med vores indendørs faciliteter, til vores kommisionsbiler, kan vi tilbyde vores kunder en attraktiv løsning på markedet. Vi kan, med vores forhandlergaranti, sikre køberen imod dyre reparationer. Derved fremstår bilen mere attraktiv på markedet. Dette vil i sidste ende sikre en højere salgspris, for dig som sælger.

 

Vi sælger din bil for dig

 

Er du interesseret i at høre, hvad vi kan sælge din bil for? – Kontakt os gerne til en uforpligtende snak, om hvordan vi kan hjælpe dig. Alternativt kan du bruge vores bytte bil beregner herunder.