Om CRONE|VOSS

Om os

“Vi arbejder altid ud fra vores passion for biler, vores tro på at man kommer længst med ærlighed, og vores høje standard for kvalitetsbiler og høj service. Og med en gennemsigtighed der er sjældent set i branchen, sikre vi at du som kunde ved præcis hvad det er du køber, og det, sammen med vores kompetente rådgivning, tror vi på skaber stor køreglæde.”

Hos CRONE|VOSS Autotrading & Leasing finder du Kim og Thomas, der tilsammen har mere end 30 års erfaring inden for køb og salg af biler, samt inden for flexleasing til både privat og erhverv. Alle vores biler er håndplukket ud fra den simple devise, at vi kun vil sælge biler vi selv vil køre i.

Vi er et brugtvognscenter hvor alle mærker er repræsenteret, men dog med en klar overvægt at de biler der tiltaler os selv, og som vi kan se os selv køre i.  Vi har et stort netværk i både ind og udland, og via et stærkt samarbejde med førende leasing- og finansieringsselskaber, gør det at vi tit kan finde biler til helt specielle priser, biler der er lige det bedre udstyret end gennemsnittet, eller lige præcis din drømmebil.

Vi sælger som sagt ikke biler vi ikke selv vil køre i, og da vi ikke ønsker at gå på kompromis med de biler vi tilbyder vores kunder, er det tit nødvendigt at vi ser ud over landets grænser, når den helt rigtige bil skal findes. Og her kommer vores store netværk i udlandet både os, og dig som kunde, til gode.

Da vi har et unikt netværk indenfor bilindustrien, kan vi ofte går ind ad “bagdøren” hos autoriserede forhandlere, leasingselskaber, bilimportører og auktionshuse, hvilket betyder at vi tit kan håndplukke de bedste biler til vores kunder, til de mest attraktive priser.

Hos CRONE|VOSS er der plads til alle. Både Kim og Thomas har børn, og vi ved hvor vigtigt det er at hele familien føler sig velkommen, når man skal ud og se på bil. Derfor inviterer vi hellere end gerne hele familien med børn indenfor. I vores chill out-zone sikre vi at selv børnene syntes at bilhandlen er en god og hyggelig oplevelse, og har børnene (eller forældrene) lyst, så har vi også en bilsimulator som man kan hygge sig i. På den måde håber vi at forældrene får tid til at kigge på biler, og ikke mindst ro til at få en professionel rådgivning, hvilket vi vægter højt hos CRONE|VOSS – Autotrading & Leasing.

Vi glæder os til at møde dig.

Crone Voss Thomas og Kim Om Os

 Kim Crone Staats       Thomas Voss

Kim Crone Staats

Thomas Voss

Kim kommer med 18 års erfaring inden for bilbranchen, hvor han blandt andet har fungeret som distriktschef og salgsdirektør. Gennem tiden har han opbygget en stærk forretning- og kunderelation til samarbejdspartnere i både Danmark og Tyskland, hvilket CRONE|VOSS i dagligdagen gør stort brug af.

Thomas kommer med 12 års erfaring inden for udlejnings- og leasingsbranchen, hvor han blandt andet har fungeret som udlejningschef. Thomas er en aktiv deltager ved adskillige erhvervs- og sponsornetværker, hvilket giver CRONE|VOSS et stort og aktivt netværk inden for leasingselskaber, udlejningsbranchen og bilimportører.