Om CRONE|VOSS

Om os

“Vi arbejder altid ud fra vores passion for biler, ærlighed og høje standard for kvalitet og service. Med vores garanti for gennemsigtighed kan vi sikre kunden en kompetent rådgivning, hvilket vi tror på skaber stor køreglæde.”

Hos CRONE & VOSS finder du Kim og Thomas der tilsammen har mere end 30 års erfaring inden for bilhandel. Vi har håndplukket de bedste biler på markedet til vores nye store indendørs brugtvognscenter.

Vi er et brugtvognscenter, hvor alle mærker vil være repræsenteret. Med vores store netværk på markedet, har vi et stærkt samarbejde med førende leasing- og finansieringsselskaber, og derved vil vi kunne tilbyde kunden en ekstraordinær køreglæde til Danmarks billigste priser.

Vi sælger ikke biler, vi ikke selv vil køre i. Derfor er det også til tider nødvendigt at se ud over landets grænser, når den helt rigtige bil skal findes til kunden. Dette gør vi via vores store netværk i blandt andet Tyskland.

Vores unikke netværk indenfor bilindustrien er årsagen til, at vi ofte går ind ad bagdøren hos autoriserede forhandlere, leasingselskaber, importører og auktionshuse. Det betyder at vi tit kan håndplukke de bedste biler til vores kunder, til de mest attraktive priser.

Hos CRONE|VOSS er der plads til alle. Vi inviterer hele familien indenfor, og vores chill out-zone sikre, at selv børnene syntes at bilhandlen er en oplevelse. Vi sikre derfor at forældrene får tid til at kigge på biler, og ikke mindst ro til at få en professionel rådgivning, hvilket vi vægter højt hos CRONE|VOSS – Autotrading & Leasing.

Vi glæder os til at møde dig.

 Kim Crone Staats       Thomas Voss

Kim Crone Staats

Thomas Voss

Kim kommer med 18 års erfaring inden for bilbranchen, hvor han blandt andet har fungeret som distriktschef og salgsdirektør. Gennem tiden har han opbygget en stærk forretning- og kunderelation til samarbejdspartnere i både Danmark og Tyskland, hvilket CRONE|VOSS i dagligdagen gør stort brug af.

Thomas kommer med 12 års erfaring inden for udlejnings- og leasingsbranchen, hvor han blandt andet har fungeret som udlejningschef. Thomas er en aktiv deltager ved adskillige erhvervs- og sponsornetværker, hvilket giver CRONE|VOSS et stort og aktivt netværk inden for leasingselskaber, udlejningsbranchen og bilimportører.

Baris Sahin

Baris kommer med 10 års erfaring inden for sælgerbranchen, og har derudover arbejdet som vagt, hvor han var vagtansvarlig. Begge dele har været med til at skærpe hans evner inden for kundeforståelse, service, og rådgivning. Baris brænder for biler og mennesker, og vil udover salg og rådgivning omkring køb og leasing, også stå for en stor del af Enterprise biludlejning hos Crone|Voss.

Jakub Kuba

Når du køber en bil hos Crone|Voss, så er det Jakub der har sørget for at bilen spiller både inde og ude. Jakub sætter en stor ære i at bilerne står flot og præsentabelt, og har diverse kurser i både polering og klargøring af biler både inde og ude.