Leasing

Flexleasing Odense

Hos Crone Voss er vi eksperter i flexleasing, af alle typer biler, til både privat og erhverv. Vi hjælper dig både før, under og efter endt leasing periode. Vores leasingydelser, uanset leasingtype, vil altid blive udarbejdet efter kundens behov og ønsker, så du står tilbage med en kontrakt, som begge parter kan stå inde for. Har vi ikke din drømmebil på lager? Så kan vi alligevel hjælpe dig. Vi kan nemlig altid importere bilerne fra vores samarbejdspartnere, så du får den absolut bedste pris. 

Du er meget velkommen til at besøge os i Odense NV, hvor vi holder til. Her kan du også få besvaret de spørgsmål, angående vores flexleasing og andre leasingtyper som splitleasing og sæsonleasing, som du må have. 

Fordele ved flexleasing

  • Mindre kapitalbinding i forhold til traditionelt køb af tilsvarende bil.
  • Biler uden afgift bliver ikke påvirket af evt. afgiftnedsættelser eller forhøjelser.
  • Biler uden afgift har et mindre værditab, da man kun afskriver på selve bilens stål, og ikke på moms og afgifter.
  • Bilen kan efterfølgende sælges i hele Europa.
  • Når en flexleasingaftale udløber, kan man vælge enten at tegne en ny og billigere aftale på bilen eller vælge at sælge bilen videre til 3. part. Dette hjælper vi dig gerne med.
  • Kontakt os gerne hvis du vil høre mere om flexleasing, eller hvis du vil have et tilbud på en konkret bil.

Hvad er flexleasing

Flexleasing er en leasingtype, hvor man ikke betaler den fulde registreringsafgift med det samme. I stedet bliver den delt op i mindre bidder, for den periode du har valgt at lease af bilen. Hvor meget du skal betale, afhænger af bilens registreringsafgift samt bilens alder. Du kan læse mere om ændring af registreringsafgiftsloven her

Flexleasing er især velegnet til biler, som er minimum 36 måneder gamle. 

  • Er bilen minimum 36 måneder gammel, betales der kun 0,5% af afgiften pr. måned.
  • Er bilen mellem 3-36 måneder gammel, betales der 1 % i afgift pr. måned.
  • Er bilen 1-3 måneder gammel, betales der 2% i afgift pr. måned.

Forskellen på flexleasing og privatleasing

Et spørgsmål vi ofte får, er hvad er forskellen på almindelig privat leasing og flexleasing egentlig er. Den store afgørende forskel på de to leasing typer er, at du ved privatleasing – låner bilen af forhandleren. Når du er færdig med din leasingperiode, får forhandleren bilen tilbage, uden at du skal tænke på at afsætte bilen efterfølgende. Med flexleasing skal du som udgangspunkt selv stå for at få bilen afsat, dog kan kan du ofte indgå en aftale med forhandleren, om at de hjælper dig med gensalget af bilen. Kontakt os ved yderligere spørgsmål om flexleasing her 

Hvornår kan det betale sig at flexlease?

Flexleasing benyttes oftest til biler i luksusklassen, hvor registreringsafgiften er høj. Men du kan som udgangspunkt flexlease alle typer biler. Vi anbefaler, at bilerne skal være mere end 36 måneder gamle, før det kan betale sig. Det er hertil også vigtigt at sige, at alle biler er forskellige, og derfor skal der tages stilling til den enkelte bil, om det kan betale sig med flexleasing eller ej.  

Splitleasing

Splitleasing er en leasingform hvor en virksomhed, med et cvr nummer, og en privatperson, tegner en leasingaftale på samme bil i samme periode.

En typisk splitleasingaftale kan være 80% erhvervskørsel og 20% privatkørsel. Dette betyder at virksomheden betaler 80% af alle driftsudgifterne til bilen, mens man som privatperson kun betaler for de 20%, man bruger bilen privat.

Jo mere du kører erhvervsmæssigt, jo bedre kan en splitleasingaftale give mening for dig.

En af de helt store fordele ved splitleasing er, at du, som medarbejder, sparer beskatningen af fri bil, mens virksomheden sparer udgifterne til din private kørsel.

Ejer du selv din virksomhed, kan splitleasing næsten altid betale sig. Vi står gerne klar til at hjælpe dig, med at få lavet en konkret beregning på hvor meget du kan spare.

Sæsonleasing

Sæsonleasing minder meget om flexleasing, da her også betales registreringsafgift på månedlig basis. Dog adskiller sæsonleasing sig fra andre leasingformer, ved at bilerne er mere sæsonbetonede.

Som oftest er det sportsvogne, cabrioleter og diverse firehjulstrækkere, der sæsonleases. Det kunne blandt andet være en kunde der ønsker en 4 hjulstrækker til vinterbrug og en cabriolet til sommerbrug.

Fordelen ved sæsonleasing er, at omkostningerne i hele leasingperioden er lavere, da der kun betales registreringsafgift af de måneder, som bilen er indregistreret.

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om sæsonleasing, eller hvis du ønsker tilbud på en specifik bil.