Kunde anmeldelser

Kunden i centrum

Hos Crone|Voss Autotrading & Leasing, sætter vi en ære i at drive en forretning hvor kundetilfredsheden er i top!

 • 5 star review  I må have 5 stjerner ! Vi kæmpede med at sælge vores bil privat over bilbasen på periode på ca 2 måneder. Tilfældigt faldt vi over Crone/Voss kommissionssalg, i en reklame på internettet. Efter et besøg hos Crone/Voss var vi ikke i tvivl , de var de helt rigtige til at få forsøget til at sælge vores 4 år gamle bil. Forløbet gik over alle forventninger, og bilen var solgt på knapt 3 uger 🙂 Den aftalte salgssum blev efterfølgende efter 2 hverdage overført til vores bankkonto. Vi har ikke på noget tidspunkt, haft bekymringer med at indgå en aftale med Crone/Voss . Tak for hjælpen

  thumb René Nielsen
  25. maj 2021

  5 star review  Vi har nu lavet vores første køb ved “Crone/Voss”, det har været en helt igennem fantastisk service hele vejen igennem. Det er en brugt bil vi har købt, som står som ny både indvendigt og udvendigt. Det er ikke første og sidste gang vi handler ved dem.

  thumb Diana Mehlberg
  25. april 2021

  5 star review  God service De er professionelle og giver gode råd Om køb eller licing

  thumb Ejler Midjord
  25. maj 2021
 • 5 star review  Vi har lige fået vores nye VW Golf Variant. Vi kigget på den i fredags og tirsdag underskrev vi og vi lige fået den i dag onsdag. Serviceret, nysynet og totalt glade for at få en rigtig fin bil. De var professionelle og en kundeservice, der vil noget! Med godt humør, gode jokes, kan tydeligt mærke lidenskaben til at sælge fantastiske biler og have glade kunder. Det må man sige, at de har fået! Jeg er overlykkelig over vores nye bil. Vi siger tusind tak for en fantastisk oplevelse.

  thumb Christian Jonassen
  25. maj 2021

  5 star review  Kan det være en drøm, at købe en brugt bil? Nej, ville jeg have sagt, indtil jeg mødte Kim fra Crone / Voss. Han havde min drømmebil! Jeg havde en god, men brugt bil, der dog ikke kunne åbne taget... Via telefon og billeder på nettet indgik vi en handel, som holdt hele vejen hjem, uden ubehagelige overraskelser. Det var en meget harmonisk handel mellem passionerede mini-elskere, helst cabriolet. Jeg føler mig glad og tryg, med god forsikring, der dækker evt. overraskelser. Jeg kan på det varmeste anbefale Crone / Voss.

  thumb Susanne Estrup
  25. juli 2021

  5 star review  Super og hurtig service

  thumb Cecilie Staats
  25. august 2021