De sidste par måneder har håndværkere arbejdet på at lave den tidligere Fakta-butik på Tingvallavej 5 i Tarup om til en helt ny type forretning.
D. 01/04 slog bilhuset CRONE|VOSS – Autotrading & Leasing nemlig dørene op for de første kunder efter mange måneders tilløb.

Med samlet mere end 30 års erfaring fra bilbranchen er det absolut ikke ukendt land for de to stiftere af CRONE|VOSS at arbejde med køb, salg, udlejning og leasing af biler. Derimod er det første gang, at det nye makkerpar Kim Crone Staats og Thomas Voss slår pjalterne sammen i realiseringen af en fælles drøm.

 

“Vi mødte hinanden i et fælles businessnetværk og fandt hurtigt ud af, at vi havde god kemi og mange af de samme grundtanker om at drive en forretning. Med tiden voksede idéen om at skabe noget sammen og så tog det hurtigt fart, da vi først havde konceptet på plads.”
Fortæller Kim Crone Staats.

 

Med cirka 1.000m2 indendørs showroom og 40 biler lige nu på udstilling, er der god plads og mulighed for at holde afstand i forretningen i disse Corona-tider. At åbningen af bilhuset falder sammen med Corona-krisen er naturligvis ikke en optimal opstart for en nystiftet virksomhed, men det har ikke taget modet fra de to energiske indehavere.

 

“Vi havde naturligvis gerne været Corona-krisen foruden. Men folk skal fortsat bruge biler og andre typer af køretøjer, og vi tilbyder fleksible muligheder med bl.a. kortidsleasing og udlejning. Det eneste vi har måtte skrotte lige på den korte bane, er vores store åbningsreception. Men så får den bare en smule ekstra gas, når vi kommer ud på den anden side og må invitere til fest igen. Det glæder vi os til.”
Fortæller Thomas Voss med et smil.

 

CRONE|VOSS har valgt at være fleksible med åbningstider, særligt imens Covid19 florerer, hvorfor det for nysgerrige også vil være muligt at besøge bilhuset udenfor de normale åbningstider.

 

OM CRONE|VOSS – Autotrading & Leasing

  • Stiftet af Kim Crone Staats (38 år) og Thomas Voss (42 år)
  • 1.000m2 indendørs showroom
  • Samarbejder med bl.a. Enterprise Biludlejning, Acceptauto, DK Kapital
  • Medlem af Dansk Bilforhandler Union