Søg blandt vores biler

Vi har 31 biler på lager

Brugte biler på fyn

Vi har et stort udvalg af brugte biler til salg på Fyn. Vi er en bilforhandler med lokation i Odense NV, så befinder du dig på Fyn og ønsker en ny brugt bil, skal du være mere end velkommen til at besøge os. Vi har både små og store biler til salg, og biler med udstyr alt efter behov. Vi får løbende nye biler ind i alle prisklasser. Så hvad enten du er på udkig efter en miljøvenlig bybil eller en større bil med en stor motor, så har vi helt sikkert bilen til dig. Kan du ikke finde bilen, du leder efter, på vores hjemmeside? Så kan vi sagtens hjælpe dig alligevel, da vi altid kan hive bilerne hjem fra fx. Tyskland.

Din søgning gav 31 resultater

Viser resultat 1-30

Hvorfor købe brugt bil hos Crone Voss?

 

At finde den helt rigtige brugte bil kan være en jungle. Vi ved også at der er mange faktorer som skal overvejes, da bilkøb kan være en stor post. Hos CRONE|VOSS får du et sikkert brugtvogns køb. Vi sælger kun biler vi selv vil køre i og derfor har vi altid en omfattende kvalitetskontrol, når vi sætter en bil til salg. Derfor kan vi, hos CRONE|VOSS stå inde for de biler vi køre ud i vores udstilling.

Vores store kvalitetskontrol går blandt andet ud på, at vi altid kører bilen ud på et af vores samarbejdspartneres værksteder. Her vil alle brugte biler blive tjekket for fejl, gennemgået for mangler og til sidst få en udførlig brugtvognsattest. Dette giver dig, som kunde, et øjebliksbillede af bilens tilstand ned til mindste detalje.

Derefter vil bilen blive klargjort af et professionel klargørings-team. Her vil bilen blive grundigt rengjort både udvendigt og indvendigt. Bilen vil til sidst stå knivskarpt og klar til dig.

Vi har garanti på alle brugte biler

Alle vores biler bliver, som beskrevet, kontrolleret på vores samarbejdspartneres værksted, men selvom vores kontrol er i top, kan der ske uforudsete fejl. Af den årsag har alle vores brugte biler, som standard, 12 måneders Car Garanti Basic. Ønskes der yderligere garanti på din nye bil, kan dette tilkøbes.

Har du spørgsmål til vores garanti ordning, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Herfra kan vi drøfte mulighederne og finde netop den garantiløsning, som du føler dig mest tryg ved.